## THE WEST AFRICAN EXAMINATIONS COUNCIL, FREETOWN

# BASIC EDUCATION CERTIFICATE EXAMINATION, 2020 TIMETABLE

DAY/DATE	SUBJECT CODE	SUBJECT NAME	DURATION	TIME
Monday, 14 <sup>th</sup>	B 113	Language Arts	2 hours 30 minutes	10:00 am - 12:30 pm
September, 2020	B 211	Agricultural Science	2 hours 30 minutes	2:00 pm - 4:30 pm
Tuesday, 15 <sup>th</sup>	B 218	French	2 hours 25 minutes	10:00 am - 12:25 pm
September, 2020	B 314	Introductory Technology	2 hours	2:00 pm - 4:00 pm
Wednesday, 16 <sup>th</sup>	B 114	Mathematics	2 hours 45 minutes	10:00 am - 12:45 pm
September, 2020	B 213	Religious and Moral Education	2 hours	2:00 pm - 4:00 pm
Thursday, 17 <sup>th</sup> September, 2020	B 212	Physical and Health Education	2 hours 30 minutes	10:00 am - 12:30 pm
	B 312	Basic Electronics	1 hour 45 minutes	2:30 pm - 4:15 pm
	B 316	Performing Arts	1 hour 50 minutes	2:30 pm - 4:20 pm
	B 317	Practical Arts	1 hour 45 minutes	2:30 pm - 4:15 pm
Friday, 18 <sup>th</sup>	B 115	Social Studies	2 hours	10:00 am - 12:00 pm
September, 2020	B 311	Business Studies	2 hours	2:00 pm - 4:00 pm

DAY/DATE	SUBJECTCODE	SUBJECT NAME	DURATION	TIME
Monday, 21st	B 112	Integrated Science	2 hours 20 minutes	10:00 am - 12:20 pm
September, 2020	B 313	Home Economics	2 hours 20 minutes	2:00 pm - 4:20 pm
Tuesday, 22 <sup>nd</sup>	B 214	Mende		
September, 2020	B 215	Kathemne	2 hours 30 minutes	10:00 am - 12:30 pm
	B 216	Hulimba		
	B 217	Krio		
	B 411	Arabic	2 hours 30 minutes	2:00 pm - 4:30 pm

#### <u>Notes</u>

### 1. <u>Difference in Time on Question Paper and Timetable</u>

Where the duration indicated on the question paper differs from that on the timetable, the one on the question paper should be followed.

#### 2. Extra Time for Blind, Deaf and Dumb Candidates

Blind, deaf and dumb candidates should be allowed one and half times the time allotted to other candidates.

WAEC, FREETOWN
JULY 2020